top of page

Beelden 2017, Anningahof, Zwolle

The almost completely renovated park offers a beautiful setting for the exhibition Beelden 2017. Numerous monumental works have been included in the exhibition, giving the park the character of a large outdoor museum. This year, 70 artists exhibit about 80 outside sculptures and 60 sculptures in the inner spaces. Although the emphasis is on contemporary sculpture, Landgoed Anningahof will this season show works of a select group of old masters, contemporary artists and young talent. This exhibition gives an insight into the development of Dutch sculpture. The exhibition Beelden 2017 can be seen from 21 May to 29 October 2017.

Shinkichi Tajiri, Koan knot, 2008

Exhibiting artists 2017: Armando, Hans van Bentem, Kees Bierman, Maze de Boer, Kevin van Braak, Tim Breukers, Erik Buijs, Sjoerd Buisman, Tom Claassen, Wia van Dijk & Frank Straatman, Nicolas Dings, Gerard Groenewoud & Tilly Buij, Stefan Gross, Klaas Gubbels, Jeroen Henneman, Heringa/Van Kalsbeek, Ewerdt Hilgemann, Marieke de Jong, Wouter Klein Velderman, Maartje Korstanje, Bastienne Kramer, Ruud Kuijer, Herman Lamers, Herman Makkink, Marjolijn Mandersloot, Leonard van Munster, Herbert Nouwens, Michel van Overbeeke, Pim Palsgraaf, Nico Parlevliet, Chris Peterson, Jens Pfeifer, André Pielage, Lorenzo Quintanilla, Adriaan Rees, Paul de Reus, Cornelius Rogge, Simcha Roodenburg, Marc de Roover, Paul Segers, Tanja Smeets, Luk van Soom, Elisabeth Stienstra, Rob Sweere, Shinkichi Tajiri, Maurice van Tellingen, Pim Trooster, Levi van Veluw, Henk Visch, Jan Eric Visser, Rob Voerman, André Volten, Auke de Vries, Famke van Wijk, R.W. van de Wint, Zeinstra & Van Gelderen Architecten.

For more information click here.

Archive
Search for tags
bottom of page